Er volgden nog vier grote Revues. Lily was demisolist en understudy voor de vrouwelijke solisten, Aase Rasmussen, Mieke Bos, Trea Dobbs en Milly Scott. Trea verving ze een heel seizoen en Aase en Milly een aantal weken.
Door de theaterervaring was geen bühne meer te groot of te klein, alles paste perfect.

Sleeswijk stopte met de Revue en Walden-Muyselaar en Aase Rasmussen formeerden een kleine Revue, waaraan Lily, Co, Louis Dusee en Fred Kaps deelnamen. Begeleid door Dick Binnendijk werd een tournee georganiseerd naar Amerika. Ze traden op in Hollywood's Aquarius Theater voor de Hollandse Club, Los Angeles, Salt Lake City, Las Vegas en in Canada Toronto.
Weer terug in Nederland werd er geschnabbeld en er volgde een trip naar Curaçao en Aruba.

In 1972 werden Lily en Co verblijd met de geboorte van hun eerste dochter Dominique en in 1975 hun tweede, Eliza genaamd. Aase en Willy werden hun peetmoeder en -vader. Voor Lily volgde een kleine rustpauze. Co kreeg een baan aangeboden bij de TROS als Chef Ernstige Muziek. Daarnaast bleef hij Lily privé en muzikaal begeleiden.
Vele radioprogramma's volgden:
Café Chantant TROS, Twaalf Uurtje NCRV, AVRO's Diligence en Thee complet van de KRO.
In deze periode ontmoette zij Kitty Knappert, regisseuse van "Muziek in uw Straatje" NCRV. In de vijf uitzendingen die volgden zong Lily o.a. Het Snoepwinkeltje, Het vogeltje op Nellie's hoed, De Franse Gouvernante, Carlijntje en De Voetbalmatch.

In 1986/87 volgde het Theaterprogramma "Drie is genoeg" met Lily,

Bladeren door de biografie