In 1992 staat Lily weer op de planken. In Almere vindt een concert voor de Kankerbestrijding plaats met het kwartet van Pierre Biersma. Daarna een theatertournee met het Cocktailtrio, geproduceerd door Jacques Senf. Het trio bestaat uit Carel Alberts, Piet Zonneveld en Wim van den Burg. Lily is de rode draad in het programma dat zij ook presenteert.
Met het Trio van Harry Oosterlaar verzorgt zij jarenlang het Kerstoptreden in Hotel-restaurant "de Rijserberg" te Rijssen.
Het Trio van Harry Wieten (Zutphen) vraagt haar als vaste zangeres. Met dit Trio krijgt zij arrangementen in Heidelberg en Straatsburg.
In 1999 start Lily, samen met Henny Langeveld, het programma "Muzikale Souvenirs".
Met het Trio Arend Piersma maakt zij een CD: "Music for All Seasons".
Samen met haar eigen Trio Lily Kok, met Jean Louis van Dam toetsenist en Edwin Corsilius bassist, is zij een graag geziene gaste bij Vereniging De Lijn op de SS Rotterdam.

In 2009 versterkt Lily het Delta Combo, waar ze naast zang het programma presenteert en de bezoekers boeiend meeneemt op haar muzikale reis. Ze treden o.a. op in de Oranjerie in Apeldoorn, het Reinildahuis in Haarlem, een ruim 3-uur durende non-stop wervelende show bij het 40-jarig bestaan van het Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum en bij vele andere gelegenheden.